آموزش HTML

ساخت وبلاگ
در این آموزش به این موضوع می پردازیم که اساساً HTML چه می باشد و کاربردش چیست. همچنین با ساختار کلی تگ های HTML آشنا می شویم. تگ های html ، head و body مورد استفاده قرار می گیرند و همینطور کاربرد تگ title را خواهید دانست. ضمن اینکه به معرفی ابزار ویژوال استودیو کد (Visual Studio Code) به منظور سهولت برنامه نویسی با زبان های مختلف می پردازیم.

در این دوره آموزشی به موضوع HTML 5 می پردازیم و از صفر تا صد آن را قدم به قدم آموزش می دهیم. این دوره در قالب فیلم های آموزشی می باشد و فهرست مطالب این دوره را در همین صفحه می توانید مشاهده نمایید. یادگیری HTML اولین قدم و مهمترین قدم در شروع برنامه نویسی وب می باشد. برای یادگیری HTML نیاز به ابزار خاصی ندارید و صرفاً با یک ویرایشگر متنی ساده می توانید کدهای HTML را بنویسید. اما اگر می خواهید نوشتن کدها برای شما راحت باشد، پیشنهاد ما اینست که نرم افزار ویژوال استودیو کد (Visual Studio Code) را که یک نرم افزار رایگان و محصول مایکروسافت می باشد از لینک زیر دانلود و نصب کنید. نصب این نرم افزار بسیار ساده می باشد و نیاز به هیچ گونه آموزشی ندارد.

در این آموزش با تگ head آشنا می شویم. تگ head محل نگهداری متادیتا در فایل های html می باشد. در داخل تگ head تگ های دیگری نیز می توانند قرار بگیرند که یکی از آنها تگ title می باشد. تگ title عنوان صفحه را مشخص می کند. عنوان صفحه همان چیزی است که در بالای مرورگر نمایش داده می شود

در این آموزش با تگهای h1 تا h6 آشنا می شویم. این تگها برای قرار دادن عنوان مطلب در داخل بدنه فایل html که قسمت body می باشد کاربرد دارند. تگ h1 عنوان اصلی مطلب می باشد و بعد از آن به ترتیب تگ های h2 تا h6 برای عناوین فرعی کاربرد دارند. تگ p نیز امکان ایجاد پاراگراف را به ما می دهد.

در این آموزش با موضوع ویژگی های (Attributes) در تگ های html آشنا می شویم. بعضی از تگ ها مانند تگ a و img الزاماً باید دارای ویژگی باشند. طی این آموزش با تگ a برای ایجاد لینک به سایر صفحات در اینترنت آشنا می شویم. همینطور با چگونگی قرار دادن تصویر در یک فایل html با استفاده از تگ img آشنا می شویم.

در این آموزش با ویژگی Style و کاربرد آن آشنا می شویم. و مقادیر background-color ، color ، font-family ، font-size و text-align را با استفاده از آن تنظیم می کنیم. ضمن اینکه با کاربرد ویژگی dir در زبان های راست به چپ و یا زبان های چپ به راست آشنا می شویم. در مورد چگونگی ارث بری مقادیر تگ های تو در تو نیز مواردی را خواهیم دانست.

در این آموزش با تگ های قالب بندی متن (HTML Formatting Elements) آشنا می شویم و آنها را به صورت عملی به کار می گیریم. طی این آموزش با استفاده از تگ b متنی را به صورت بولد (Bold) نمایش می دهیم، همچنین با کاربرد تگ های strong ، i ، em ، mark ، small ، del ، ins ، sub و sup آشنا می شویم و آنها را به کار می گیریم.

در این آموزش با تگ های نقل قول و استناد (HTML Quotation and Citation Elements) آشنا می شویم. طی این آموزش خواهیم دید که از تگ q برای نقل قول های کوتاه استفاده می شود، از تگ blockquote برای نقل قول یک پاراگراف استفاده می شود، از تگ cite برای بیان عنوان چیزی مثلاً عنوان یک کتاب، فیلم، شو تلویزیونی و ... استفاده می شود، از تگ address برای بیان آدرس ها و اطلاعات تماس استفاده می شود. همینطور خواهیم دید که چگونه می توانیم با استفاده از تگ های abbr می توانیم توضیحاتی را برای حروف مخفف ایجاد کنیم، همینطور از تگ bdo برای نادیده گرفتن دو طرفه استفاده می کنیم.

در این آموزش با روشهای مختلف تعیین رنگ در html آشنا می شویم. برای تعیین رنگها شما از مکانیزم های مختلفی می توانید استفاده کنید. یک روش اینست که نام رنگ را مشخص کنید. روش های دیگر اینست که از مکانیزم ها RGB ، HSL ، HEX ، RGBA ، HSLA استفاده کنید. در این آموزش به مفاهیم تمامی این روشها پرداخته ایم.

در این آموزش با روشهای مختلف سبک بندی (Style) عناصر html بر روی صفحه آشنا می شویم. برای تعیین Style عناصر html سه روش کلی با اسامی Inline و Internal و External وجود دارد. در روش Inline ما سبک های نمایشی را بر روی یک تگ اعمال می کنیم. در روش Internal ما سبک های نمایشی را بر روی یک صفحه ایجاد می کنیم و در روش External که بهترین روش استایل بندی نیز می باشد، سبک ها را در فایل های خارجی ایجاد می کنیم که به این روش CSS نیز گفته می شود.

آموزش HTML...
ما را در سایت آموزش HTML دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hamidroshan بازدید : 139 تاريخ : دوشنبه 21 اسفند 1396 ساعت: 11:49